Hänt i veckan

Eftersom jag precis har skaffat en blogg, och vet inte riktigt vad jag ska skriva..så tänkte jag berätta lite om vad jag har gjort i veckan:
I måndags så hände det inget speciellt. Jag var i skolan, åkte hem och pluggade hela dagen.
Tisdag: Muntligt biologiprov!!! Jag var verkligen nervös... Jag hade verkligen pluggat för det här provet och så fick jag bara VG!!! men men.. vad kan man göra?!
Onsdag: Vissa hade bara en lektion. Jag var en av dem. Jag hade spanska.. Sista spansklektionen för den här terminen, så vi lyssnade på musik, och översatte texterna. Sen lämnade jag in min svenskinlämning. Hoppas att det gick bra!!!
Torsdag: Vi var lediga för att baka pepparkakshus, till vår lilla tävling som vi har på julavslutningen. Jag , Agnes, Johanna och Louise var hemma hos mig, och bakade en robot. Den blev jätte fin, och den kunde stå upp!!! =D
Men på fredagen (julavslutningen), gick den i sönder, så vi fick lägga den ner =(. Tyvärr så vann vi inte. Det var några ettor, (08) som gjorde det. Men jag var ändå glad. Vi fick se en film där två elever, bla gjorde parodi på våra lärare, jätte roligt!!! XD
Vi gav sedan några lärare julkort, och snacka om att de blev jätte glada!!! =D Det var härligt att se!!!
På kvällen kom min kära barndoms kompis Louise, hem till oss med sin mamma. Vi byte julklappar och hade jätte roligt!!
Snackade mycket om ja.. hehe. Om du läser Louise, så vet du vad vi snackade mest om .. haha XD
Hursom helst så har vi JULLOV!!!!!!!!! <333


Skaffa blogg?

Jag visste inte vad jag skulle göra, så jag kom och tänka på bloggar. Så varför inte skaffa en blogg?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0