HP


Oh! Snart dags!!! Längtar!!!


Midsommar-helgen

Äntligen midsommar! Vilket betydde att man skulle vakna tidigt, vilket inte gjorde något, eftersom vi skulle till Liseberg, woho!!!

Härlig dag! Varmt, inget regn överhuvudtaget! Karuseller, jippi!!! :D Spelade lite, men jag vann tyvärr inget :( Men men..

Sen var det dags att åka till mormor o morfar där det var midsommarfirande.. mysigt! hihihih

På lördagen tog vi det ganska lugnt.. Först kom Camilla och hämtade mig och Sara, Sen åkte vi hem till henne för lite bUZZ-spel, mycket roligt!! Sen åkte vi ner till mormor o morfar igen. Vi tog lite kort och såå. Sen på kvällen gick jag, mamma, Patrik, Elin och Albin ner till sjön i hopp om, att det skulle va så pass varmt så vi kunde ta oss ett litet dopp. Och det var hyffsat varmt så jag och albin badade. Vi försökte få elin att doppa sg också, men det gick inte så bra xD

På söndagen skulle vi åka hem. Men först så hann vi ändå ta ett dopp till. Men den här gången så badade även patrik ocg mamma också. Och Elin doppade sig till slut.
Sen skulle vi åka hem. men lite annorlund var det, för i bilen satt också Camilla!!! Som skulle följa med oss hem för en liten Malmö-trip!! JIPPI!!! :D


Så hur har din midsommar-helg varit?

(bilder kommer sen)

Varför?

Varför tar man så mycket för givet?

1 år..

För ett år sen, vaknade vi alla i familjen med glädje. Det var dagen då ni skulle gifta er. Vi var alla så himla glada för er skull, och jag personligen hade väntat länge. Det var ju ändå det första bröllopet som jag kom ihåg. Jag har ju varit på ett innan, men då var jag så liten så det kommer jag tyvärr inte ihåg.

Idag skulle ni firat er första bröllopsdag, en dag som egentligen skulle inneburit mycket glädje. Men.. så blev det inte. Det blir istället en dag, då vi funderar på varför det blev så här.. varför livet kan vara så grymt.. varför du inte är här.. och firar med Patrik.. Han saknar dig såå. Vi andra också..

Jag visste att du betydde mycket för mig. Men jag visste inte att du betydde såå mycket för mig. 5 månader har gått och jag kan fortfarande gråta i ensamhet, över att jag saknar dig.. 

Jag kommer aldrig att glömma den dagen då ni gifte er. Jag har fällt några glädjetårar, men allt har väl en första gång. Det var en mycket vacker dag och fick mig faktiskt att en dag själv gifta mig. 
Nu vill jag bara gratta dig på din bröllopsdag, och så klart Patrik.
Jag hoppas att du sitter på en fint moln någonstan och tittar ner på oss och skrattar. 

Jag vill också tacka dig för att du kom och hälsade på dig i min dröm. Det var så skönt att få se dig och höra din röst igen, även om det bara var i drömmen. Tack Åsa, det får du gärna göra om, hehe Jag kan ibland också känna din närvaro här i huset. Är det verkligen du, eller inbillar jag mig bara?

Åsa, vi saknar dig, och vi hoppas att du har det bra, var du nu än är! Saknar dig, min moster <3 

3D-glasögon

Så här ser vi ut i 3D-glasögon.. vackert, eller hur?! xD

 





Okej, jag visste inte vad jag skulle göra...Det blev så här kanske för att jag längtar efter att se en 3D-film, vem vet...
hm.. jag kan faktiskt vara lättroad.. ibland xD


SF + Mumin = sant <3

Det var i Stockholm då jag var inne i SF-bokhandel för första gången, och jag älskade den. Just nu, så älskar jag den ännu mer!!! För nu finns det Muminsaker där!! AHHHH!! Förlåt, men jag har nog en liten mumininsnöing..xD
Men titta vad som finns där!!!

 












Jaja! Jag vet att det blev många bilder, men jag har ju en mumininsnöing!!!!!!!!!!!!!!! xD


Biotajm <3

Idag blev det en tur på bion med Louise, för att se "Prince of Persia". Mycket trevligt!! John och Hampus höll oss sällskap, på några rader längre bak ;)
Filmen var väldigt bra och roligt! Något som man alltid uppskattar ;) så den rekomenderar jag verkligen!

För din skull Camilla, så lägger jag upp en bild på Jake, njut! ;) <3

  


4 juni 2010

Jag vet att jag inte har bloggat nu på ett tag, men det är bara det att jag inte har haft någon lust att skriva om studenten. Det var en dag full av känslor. Blandade känslor. Glädje och sorg... Men jah vill tacka er som var med och stöttade mig på min dag.. Tack, det betydde mycket för mig <3

Nu har det snart gått två veckor och jag saknar min klass och mina lärare.. Det har varit svårt.. Jag har varit nere, och frågat mig, vad ska jag egentligen göra med mitt liv.. Det är inte så jätte kul.. Men det blir bättre.. det måste det bli...

Men nu ska jag inte tråka ut er med mitt prat och rädsla inför framtiden. Nu kommer lite bilder från fredagen den 4 juni 2010 då jag, Amanda tog studenten:














Studenten imorgon!

Panik & ångest... Nu är det bara några timmar kvar innan klockan ringer och man ska upp för att göra sig iordning inför studenten..
Panik, ångest, Panik, ångest, Panik, ångest....

Nej Nej Nej!

Nej Nej Nej! Hur kunde det bli så här? Sluta, snälla sluta! Jag vill inte! Hur kan en person som man gillar så pass mycket, få en att må så här dåligt? Måste sluta tänka på honom.. jag vet! Men ändå så vill jag inte.. Jag visste att mitt hjärta skulle brista under sommarlovet, men jag tror att det redan har börjat..
Jag vet att det är fånigt.. det låter som en typisk fjortis förälskelse.. jag vet.. Men jag är inte van vid dessa känslor..jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig eller vad jag ska göra.. jag vet! Jag ska glömma honom.. det finns ingen chans..  
snälla snälla ta bort känslorna! Jag vill inte ha dem.. inte nu iallafall.. inte i den personen.. skulle vilja sjunka genom jorden.. jag ska glömma honom...

jag tänker inte nämna några namn..

arrr

Jag är såå arg och besviken på mig själv.. varför skulle det bli så? Jag vet att ett G är bra. Det visar att man har klarat ämnet, men ändå är jag förbannad!!! Jag ville ju inte ha G... varför försökte jag inte mer?!!! Jag ville inte se mina betyg, det är bara ett fåtal som jag faktiskt är stolt över.. aaaarrr......

RSS 2.0