vill, vill, VILL!!!!!

Jag har så klart fått en ny insnöing.. Eller den är inte ny.. har haft det i typ 4 år.. I augusti är det 4 år.. hihi..
Men jag vill så gärna gå och se After Shave & Anders Eriksson! Förra gången var jag och camilla och såg C.Eriksson solo i Skövde..  Och vi hade jätte roligt!!! det var för typ 3 år sedan, så jag tycker att det är på tiden att se igen, och speciellt den här föreställningen där både Roy & Roger, farbror Frej och många andra karaktärer man känner till ska vara med! Klart att man vill se det ;)

Så klart så verkar det inte gå i Malmö, inte i vår iallafall.. Men det gick i Skövde! Helt lyckligt tittade jag på biljetter på ticnet, men där står det att det var "för tillfället uppbokat" så klart! Min vanliga tur.. vi får väl se hur det går... :/

Men jag vill ju såååååååååååååååååååå gärna se dem!!!!


Tandläkarbesök!!!!

Tandläkarbesök, imorgon!!!! Usch, känner paniken och skräcken inom mig!! Hatar att gå dit, lika mycket som att ta sprutor!! =S
Det ända som håller mig upp är att Louise och även mormor & morfar kommer hit, imorgon! Tack för det, då har man något att se framemot! <333


Earth hour & påsklov!

Nu var det äntligen påsklov!! Härligt! Tyvärr så har jag ändå plugg.... 3 labbrapporter och sen ska jag även lära mig kärnfysik och vågrörelse: på 2 veckor! Det kan bli ganska intressant :S
Tack och lov, klarade jag fysikprovet igår!! Det är härligt när man faktiskt lyckas med något... Det börjar gå framåt, nu med fysiken! Mekaniken är avklarad! Och tydligen så gick det jätte bra, på vår skrivuppgift om kvantfysik! JIPPI!!!! Jag ska klara det här!!!

Jag var faktiskt ganska duktig igår. Började med mina labbrapporter. en av dem är faktiskt nästan klar.. måste bara läsa igenom det igen..
Det är inte ofta,jag pluggar på en fredag, och speciellt inte på den första lovdagen! Sen blev det en ganska lugn kväll med mamma och Sara..

Idag bar det väg till pappa.. Sara och jag har spelat spel, typ hela förmiddagen: skip-bo och labyrint x) Väldigt mysigt..
Sen var det dags för Earth hour, ett måste!!!!




Imorgon blir det plugg...


Vad det är bra att jag har dig...

Tillägnad Camilla <3

"Vad det är bra att jag har dig.
Vad det är bra att jag har dig.
Vad det är bra att vi har oss
och jättebra är det förstås;
att vi får träffas varje dag
och va´ tillsammans, du och jag.
För ingen, nej ingen vill va´ ensam."


...

Vissa dagar är jobbigare än andra....

Final..

Har verkligen sätt framemot melodifestivalens final, eftersom det var flera som jag tyckte var bra.. Försdt hejade jag på Jöback, men började att älska Salems låt.. För Saras skulle så hejade jag lite på Erics "Manboy"..

Men jag hade en känsla hela tiden att Anna skulle vinna.. Vilket hon så klart gjorde, ngt som jag aboslut inte kan först.. För det första var den en tråkig låt, tråkigt framträdde och jobbig röst (säg vad ni vill, men jag tycker det!) Och så vann hon! :( gillar det inte!!!!!

Men hallå! svenska folket har ni ingen smak eller?! En sak är säker! OM jag ser ESC (tveksamt) så ska jag INTE heja på Sverige!!!!!



Grattis..

Grattis Åsa på födelsedagen


BIO!

Jippi!! Nu är det dags för bio igen, med Louise!!! Den här gången är det "Alice in Wonderland" Det ska bli sååå roligt! Vi ska även äta någonstans, vet inte var än :) Detta för att vi ska fira att vi varit vänner i 15 år! Ett perfekt sätt att fira denna högtid ;)



RSS 2.0