...

Jag hatar prov! Jag mår fysikt dåligt efter nästan alla prov jag gör! Jag kan förstå varför jag mår så INNAN ett prov, men inte efter!!! Magkatarr är inte kul! Det gör sjuk ont! Och det pågrund av stress! Jag hatar stress! Nästan lika mycket som prov!!!
Jag hoppas att det snart blir bättre..

Kommentarer
Postat av: Anna Sarwe

Jag skulle vilja säga att det kommer bli mindre stress sen, men det är ju inte sant... Det handlar helt enkelt om att ta det lugnt, prioritera det man vill göra (för det enda du måste göra är äta och sova, allt annat är valfritt) och lära sig att rycka på axlarna och säga "det får nån annan ta tag i" eller "det löser sig med tiden"



Det är inte värt att må dåligt för att man har prestationsångest (tro mig, been there, done that). Det gäller att inse att människor runt omkring en uppskattar en för så många andra saker än skolresultat (och andra resultat, för den delen...). Du är underbar, fantastisk och bra precis som du är. Ingen annan kan ersätta dig, så är det bara. Så länge man kan bottna i att andra tycker om en oavsett vad, så kommer det kännas bättre.

2010-11-30 @ 16:07:56

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0