Till Åsa

Livet är konstigt.. Man förstår inte hur viktig en person är förrän man förlorar den...

Jag kan inte fatta det. 3 månader har gått och jag KAN fortfarade inte fatta det. Hann aldrig att säga adjö. Du sa: Ni får ha det så bra! Jag svarade: Ni med!
Det var det sista jag sa till dig... Inget mer..
Jag kan fortfarande inte läsa Patriks texter utan att börja gråta... Det gör så ont! Varför skulle det bli så här? Var är rättvisan? Du ska ju vara här! Tankarna jag har ska INTE få finnas.. Tankarna om var du är, om du hör oss, om du vakar över oss.. Det ska inte finnas... Du ska bara va här! ;Man kan inte längre säga: Nu åker vi till Elin, Albin, Åsa och Patrik.. Det är en sak som är fel i den meningen.. Du finns inte där längre... Inte på det sättet som vi vill att du är..som det brukade vara.... Det går inte en enda dag utan att jag tänker: Undra hur Åsa har det?..

Här sitter jag och kan inte sova.. har suttit och pluggat till VMK provet i morgon.. borde verkligen sova, men kan inte.. Tänker på mina inbjudningskort till studenten.. Jag skickar ett i tanken till dig och en kram! Jag hoppas att du är med mig den 4 juni.. även om du inte är det på det sättet vi hoppades på.. Jag vill att du är med! Snälla va med!!!
Vi saknar dig!!!!


...

Trodde inte att fotona skulle påverka så mycket.. Jag hade fel... Det känns som då..
saknar dig..


torsdag 15 april

Det såg ut som om det skulle bli en bra dag. Det har varit helt underbart vårväder. Det blev årets första "lunch utomhus", och efterrätt i form av glass. Men det blev inte alltid som man tänkt sig...


Ny revy! Jippi!!!

Ja!!! Nu blir det en nya revy med Galenskaparna & After Shave i höst!! Måste verkligen se den!! Väntar bara på att biljetterna ska släppas! hmm.. biljetter till premiären kanske? hehe.. Men eftersom jag inte fick biljetter till det som gick nu i vår, så är detta bara en måste!!
Camilla, planera inget 20 september, ifall du vill följa med, hehe <33 månader.....

3 månader har gått...
11 januari kommer alltid att vara en sorgens dag...

Högskoleprovet

*pust* då var det djävulska provet över!! Usch, så meningslöst.. Det är ju bara att gissa, egentligen... Visst det är bra att göra provet.. men... jaja, nu har jag gjort provet iallafall.. Har till och med gjort det 2 gånger!!!

Jag citerar Louise:
"Högskoleprovet är ett tortyrredskap vars enda uppgift är att få folk att känna sig dummare än vad de är"
Klockrent, Louise <3


tisdag 6 april 2010

Då var påsklovet slut.. Mitt sista riktiga påsklov.. Det känns tråkigt.. Inte nog med det så är jag förkyld.. inte ett dugg roligt.. Det var så jobbigt att jag t.o.m fick gå hem från skolan.. Jag borde ju plugga.. men vad ska man göra när ens huvud inte vill sluta värka och man kan knappt andas :/ Det är ganska svårt att räkna fysikuppgifter då..

Blev pågrund av flera saker, blev jag faktiskt på bättre humör, även om jag inte mår så jätte bra. Först så chattade jag med Camilla, typ hela förmiddagen, sen pratade jag o Louise om att gå på bio och se Clash of the Titans, mitt rum är äntligen klart!! Det är inte blått och rosa länge, utan blått och vitt!!! Är mycket stolt över mitt rum!!
Sen hittade jag programmet jag köpte då jag och Camilla var och såg, C.Eriksson solo.. och i programmet fanns min fina autograf!! Är väldigt stolt över den också, hihih =D


Glad Påsk

Glad Påsk på er!


RSS 2.0