Lunds universitet

Då är man officiellt student vid Lunds universitet. Idé och lärdoms historia! HUr härligt låter inte det?!!

Det var första dagen idag, egentligen var det typ bara upprop, men ändå! Det kändes om det var jätte mycket folk, men det kanske bara berodde på att jag är van vid att va i en "Klass" med kanske få elever. Men det ska nog gå bra. Så fort jag har skaffat kursböcker så kan jag pusta ut!
Imorgon börjar det på riktigt. Då är det dags att ta reda på vad idé och lärdoms historia är. Sedan börjar vi vid Platon! ;) Det ska bli intressant.

Lunds universitet.. det är så sjukt.. Jag är student på Lunds universitet. Man kan ju säga att en dröm faktiskt har gått i uppfyllelse. Nu gäller det vara att klara kursen också. Jag vet att det inte kommer att bli lätt, det kommer att göra ont, tårar kommer säkert att falla, men jag SKA klara det! Jag MÅSTE klara det!!!! Lova i ett nötskal

Jag har världens roligaste kusin..Lova.. Man kan aldrig gissa vad hon ska hitta på xD
Den här gången hade hon gått runt hemma och sagt till grannar m.fl att hennes mamma hade en bebis i magen och att det var hennes lillebror, vilket inte är sant.
Någon hade sedan frågat Lova, vad hennes lillebror skulle heta. Då hade hon svarat: Manboy
hahahhahaha xD
Man bör väl kanske tilläga att Lova älskar låten Manboy.. Hon brukar sjunga den och det var typ den ända låten som vi spelade på min studentfest, hihihi
Vilken underbar kusin man har alltså xD


Kulturanatomen..

Idag har man sett sin nya skola, eller rättare sagt där jag kommer att ha föreläsningarna, på kulturanatomen. Det var verkligen en mysig plats. Träd och gräs... mycket trevligare än bara betong! Det ska bli spännande att börja att läsa det, man får väl bara hoppas att det blir roligt också!
Nu är det bara 4 dagar kvar.... nervös!

Greenpeace


Overshoot day

"Overshoot day is already here"
http://djur.msn.se/wwf-msn/1299403-overshoot-day


The whole world is singing...

"The whole world is singing, we just haven't been listening" 


"Break Of Dawn"

Hur och varför går den här låten runt i mitt huvud??


RSS 2.0