Vad hände egentligen..?

Tänk att ögonblicket just då man vaknar är så pass viktig. Det är det som avgör om dagen kommer att bli bra eller dålig. (Enligt mina erfarenheter är det så). Igår när jag vaknade så kände jag mig värdelös. Jag hade ingen aning om varför. Jag hade drömt mardrömmar hela natten och kände mig nere när jag vaknade.  Jag hade ingen lust att gå till föreläsningen, men jag gick dit iallafall. På vägen hem från Lund var det svinkallt. Jag hade ändå ganska mycket kläder på mig. Tights under jeansen, mössa, vantar, vinterjacka, men ändå frös jag väääldigt mycket. När jag väl kom hem var mina fingrar och tår stelfrusna.
Jag var fortfarande på ganska dålig humör. Jag skällde på sara för att jag försökte hjälpa henne med sina läxor men hon sa bara att jag fattade fel. (Jag förstår henne) 
Efter att ha haft ett stort bråk med mamma, stängde jag in mig på mitt rum. Jag hade tänkt att sitta där i en kvart eller nåt, men jag råkade somna 1 timme istället.
När jag vakna var jag jätte nere. Jag satt länge och bara tänkte och stirrade in i väggen ganska många gånger. sen var det dags för top model. Jag är inte riktigt säker på vad som hände. Mamma sa något som fick mig att tappa kontrollen. Jag var på väg till mitt rum, då jag inte kunde hålla mig längre. Jag började stor gråta, och bena vek sig. Jag var bara så arg på mig själv, och jag var inte riktigt säker på varför jag var så arg på mig själv. Men jag tror att det var mina egna krav som gjorde mig arg. Och jag tror att det är tentans fel... Detta har aldrig hänt innan. Inte på samma sätt. Jag har varit ledsen och arg på mig själv, men att jag har brutit samman på det sättet har aldrig hänt innan.
Idag är det bättre, tack och lov. Jag sov kanske inte jätte bra, men det känns ändå bättre. Förlåt mamma och sara för att jag var så igår. Jag var inte arg på er egentligen, bara på mig själv. Älskar er <3

/Camilla

Hej, här kommer ett gästinlägg! Utan att fråga personen som har bloggen ifråga.. haha!! Nejmen, jag ville bara förtydliga att designen på bloggen är annorlunda. Den kanske inte är superbra, men den kan ändras snart igen ;) Ha det så bra i snövädret!

Kram
Camilla

...

Jag hatar prov! Jag mår fysikt dåligt efter nästan alla prov jag gör! Jag kan förstå varför jag mår så INNAN ett prov, men inte efter!!! Magkatarr är inte kul! Det gör sjuk ont! Och det pågrund av stress! Jag hatar stress! Nästan lika mycket som prov!!!
Jag hoppas att det snart blir bättre..

Tentaångest...

Imorgon är det dags för delkurs 3 tentan.. om upplysningen och romantiken.. känner jag att jag har pluggat tillräckligt? Nej, inte på långa vägar.. Usch jag hatar prov.. jag hatar känslorna man har dagarna innan provet, jag hatar känslan under provet och jag hatar känslan man har efter provet då det känns som om man har misslyckat.. (de få gångerna när det känns som om man har klarat det är så mycket bättre.. :P )
Kan vi inte bara hoppa över tiden mellan 9.00-13.00? Så jag slipper det här...

Äntligen!!Äntligen är väntan över! Dags att se Hp7 del 1!
Som man har väntat!!! Och nu är det dags! Woho!
Snacka om att man är spänd!Föreläsningar, trötthet, böcker o 7th heaven.. =/

Äntligen, helg! Inga fler föreläsningar denna vecka! Woho! Det har verkligen varit en tuff vecka.. Både på måndagsföreläsningen o tisdagsföreläsningen var jag nära att somna!!!  Kände hur ögonlocken bara blev tyngre o tyngre, och tillslut kom jag på mig själv med att blunda! Jag har alltid med mig druvsocker, just när sånt här händer, men så klart så hittade jag de inte!! Tiden gick sååå långsamt. Jag vet inte om det berodde på den där timmen som man har ställt tillbaka, eller om det var så att föreläsningen var så pass tråkig.. Ämnet var ju inte tråkigt, men det var inte många av oss som hängde mer.. det blev lite rörigt och tillslut la jag ner pennan, för då visste jag inte vad jag skulle skriva.. Idag gick det lite bättre.. tack och lov!

Har äntligen fått två av mina tre böcker som jag har beställt (den ena var slut, och den behövde jag i delkurs 2, nu har vi börjat med delkurs 3). Hursomhelst, så beslöt sig mamma o jag att åka ner till posten för att kolla med dem, och då fanns det där! Det måste ha blivit något fel. För jag fick ett sms från posten där det stod att paketet var på väg till mig. Sånt sms får man inte när man måste hämta det själv! Ahhhh! Dumma posten!!!

Strunt samma.. Min "7th heaven" säsong 1 box ramlade ner i brevlådan idag! Snacka om att jag var glad resten av dagen, hihi Så till middagen blev det två avsnitt med mamma, eftersom Sara var ju på en så kallad "Skånetrip" med sina kompisar. :D

RSS 2.0