En tur i Lund...

Idag var mamma och jag en tur i Lund.. där köpte jag höstskor..eller rättare sagt höststövlar.. (hm.. vad har hänt) hursomhelst så behövde jag nya höstskor..
Sen åkte vi till burlöv centrum, där åt vi lunch. Toast med kyckling och bacon.. jätte gott!!!!! :D
Där hittade vi en jätte kul namnsdagspresent till Sara, som har namnsdag imorgon! hahahaha jätte rolig present ;) (Bild kommer upp imorgon, x) )
Min handled gör fortfarande ont, mycket mer än vanligt! Tidigare så hade jag bara ont när jag ansträngde handen, men nu har jag ont hela tiden!!! Ont när jag skriver för hand och jag har ont när jag skriver på datorn (jag lider nu när jag skriver detta inlägg!!) Det är ju hur bra som helst när jag behöver plugga.. =( hur pluggar jag nu? Ska jag bara läsa? Lär jag mig någonting då.. det är ju inte riktigt min studieteknik.. att bara läsa.. :( AHHHHHHH!!!


lördag 25 sep 2010

Idag blir det musikalen Grease! Det ska bli spännande! Det ända jobbiga är att jag har en konstig förkylning.. jag har inte snuva, men känner mig trött, febrig, har ont i huvudet, ibland i magen, och så klart handleden, som absolut inte vill bli normal.. Dumma handled!! Skulle egentligen på släktkalas till min kusin också.. men vad gör man när huvudet bara värker, och man är så himla varm samtidigt som man fryser.. jippi...
Berättar mer sen om musikalen!

Dödstraff = flera steg tillbaka!

Är vi civiliserade människor eller barbarer???! Hur kan vi tillåta dödsstraff?!!! Meningen är att vi ska gå framåt, men med hjälp av dödsstraff gå vi flera steg tillbaka! För det första lever vi på 2000-talet! Dödsstraff ska vara ett minne blott!!! Jag ska säga att jag är glad över att bo i ett land som stoppar denna icke-mänskliga rättigheten!
Det gör ont inom mig bara jag hör ordet.. Det är ett gäng människor som anses ha makten till att bestämma en annans liv. Om det är värd att få leva eller inte.. Varför ska just dessa männsikor ha den makten? Det är inte rätt. Det är inte moraliskt rätt. INGEN annan människa har rätten till att bestämma över ett annans livs värdighet!!! INGEN!

19 september 2010

Det var härligt att se henne. Jag trodde verkligen att jag hade förlorat henne, "min syster". Men mirakel kan ske..
Glädjen inom mig då jag såg henne och när hon tog min hand, kan jag aldrig förklara. Nu kanske jag kan koncentrera mig på skolan.. tenta nästa fredag, men det kommer att bli svårt att hinna ikapp.. har haft två väldigt jobbiga veckor.. hur kommer tentan att gå.. det känns som om det går åt helvete.. men ja.. vet inte hur det ska gå..

Just nu sitter jag på nålar då jag tittar på SVTs valvaka.. Jag skäms över att så många rösta på sverigedemokraterna. Ett rasistiskt parti! Jag kan inte förstå det. Det gör fysiskt ont att folk gör det. Vi är olika, men unika. Men likheten är att vi alla är människor. Vi är lika mycket värda. Men SD går emot detta. Känner de ens till de mänskliga rättigheterna? Skäms.. 


Our lives begin and end the day...

"Our lives begin and end the day we become silent about things that matter"

Martin Luther King jr


Mardröm..

När man sover och drömmer en mardröm, har man vetskapen att man kommer att vakna och förstå att det bara är en mardröm.. men vad gör man när det är tvärtom? När mardrömmen finns där fast man är vaken..

Just nu vill jag bara lägga mig i min säng och inte stiga upp igen förrän allt är bra..
Jag är så orolig och rädd att hela kroppen gör ont.. jag kan inte koncentrera mig eller hitta motivation.. jätte bra när tentamen närmar sig.. men jag orkar helt enkelt inte.. jag vet att jag inte kan göra något.. allt känns så hopplöst..

Och allt är deras fel. Psykvården! Den där måndagen hade aldrig behövt hända, ifall de bara gjort sitt jobb! De är helt värdelösa! Hur ska man nu kunna lita på dem?!!!


Skarsgård kom ut som rödgrön..


Det rasar..

För inte så länge sen, började jag faktiskt må bra. Inom mig.. det byggdes upp igen.. Jag kunde känna mig glad på riktigt.. men sen rasade det igen.. när ska det blir bra..  hjärtat spricker..

vänta, vänta, vänta.. hatar ordet vänta.. hatar meningen, "vi får vänta", jag vill inte vänta! Jag vill att allt ska vara bra!!!
HUr kunde det bli så här? Varför?!!!

Telefonsamtal..

Det är mycket värre att vänta på ett samtal som man egentligen inte vill ska komma, än att vänta på ett samtal som man vill ha....

...

2010 skulle blivit ett bra år.. men allt går bara åt helvete...

Hotet mot Sverige...

Det enda hotet mot ett fungerande Sverige är Sverigedemokrater och Skånepartister (även andra partier med liknande åsikter!)
Partin som är mot religionsfrihet, mänskliga rättigheter och demokratin! Säg vad ni vill, men så är det!
"Ge oss Sverige tillbaka", vad är det för struntprat?! Vad är Sverige egentligen? Vad är svenskt?! Finns det något egentligen? Människorna har ju sitt ursprung från Afrika..
Sverigedemokrater som inte säger vad de egentligen menar, men man behöver bara läsa mellan raderna för att förstå vad de egentligen menar..

Och sen har vi Skånepartiet! Nästan värre än SD. För de är islam det största hotet mot både Skåne och Sverige! Va?!!! De vet ingenting i såfall! För några dagar sen fick vi hem ett kuvert från dem, och av bara ren nyfikenhet öppnade jag de för att se vilka idiotiska idéer de hade ( Kuveret med valsedlarna från SD rev jag i sönder utan att öppna kuveret). Jag fick en mindre chock när jag öppnade kuveret. Det var mycket värre än vad jag trodde..
Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Jag vet inte om jag någonsin har varit med om dummare personer!
Tror de verkligen att ett självständigt Skåne skulle kunna fungera!!
Och deras största hot är Mona Sahlin och islam. Mona som de kallar fru Toblerone.. Men va faaan! Lämna det! En toblerone, hur farligt är det!!!!
På kuveret står det: "Öknens lag, fru Toblerone, skall ej rå i ETT FRITT Skåne"..

Det sanna hotet mot Sverige ÄR Sverigedemokraterna och Skånepartiet!
Och nu alla mina kära läsare (ni är nog inte så många!), så tänker jag be er om en sak!
Snälla snälla snälla, rösta inte på dessa partier! De är fulla av personer som inte vet vad de pratar om. Det enda de har att gå på är okunskap och fördomar! Är det sådana människor vi vill ska styra Sverige! Tydligen! För att det är en stor risk att SD kommer med i riksdagen.. Hjälp, hur blir det då? För mig känns det som om hela min framtid står på spel. Kan ju låta fånigt men så känns det faktiskt.

hm.. vänta nu lite...något säger mig att jag har hört något liknande förrut.. något som hände för ett antal år sedan.. undrar vad... :@

RSS 2.0