?

Varför känner jag mig nere...

Åh nostalgi!


Sum up Harry Potter in one word


Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 Intro HD (Fan Made)

WOW! Gåshud eller?! <3Längtar.. men ändå inte..


...

Livet stressar upp mig ibland.. samhället stressar upp mig... varför kan vi inte få leva vårt liv utan nån stress????!

Bye bye prästkragar..

Dagens tabbe:
Jag råkade dammsuga upp några prästkragar som stod i en vas på golvet...
Hur lyckas man?!!!!!


Helgen

I fredags tog mina kusiner Tobias och Victor studenten så det blevb studentfest! Faktiskt så hann vi med bägges utspark! Hatten av för oss ;) Sen var det ju själva festen.. vi åt och pratade. Men jag,sara och camilla gick hem ganska tidigt.. väl hem så fotograferade Camilla väldigt mycket, och sara var "modell", det blev väldigt fina bilder. Jag hade min studentmössa på mig och när vi hade gått en bit kom det en kille på cykel. Han plingade på mig och sa grattis! HAHAHAHA väldig trevlig påg!!
Väl hemma stekte vi kyckling och kollade på 7th heaven, det var fredags mys det! ;)

Igår åkte camilla hem igen. Det är faktiskt lite tomt utan henne här! Hoppas att du kommer snart ner igen! Det var verkligen jätte roligt! Vi fick gjort väldigt mycket egentligen! Vi var på IKEA, stan, jägersro, vi har varit på stranden o solat o badad (iallafall jag) Vi har målat, busat, spelat cityville, tittat på 7th heaven, varit på studentfest! Jag har bränt mig, vi har bakat, spelat wii, varit på Bo01, jagat hundralapp och mycket mer!

Idag fyllde finaste Alexandra 21 så då var vi där och åt middag och fikade! Ganska mysigt och väääldig god mat! ;)
Nu borde jag egentligen städa men jag orkar inte...
Tror att jag plockat fram en gammal midsomer film och myser!!! ;)Tisdags-shopping

Det blev verkligen en shoppingrunda tillsammans med mamma och Camilla. Fast först var det ju sista besöket hos min kurator i "vår" nu får man vänta till hösten! Hittade en så himla fin boksamling med berättelser av Charles Dickens. 
Det blev även lite presenter och tro det eller ej, en t-shirt från HM. Skumt va?! Men jag gillar faktiskt tröjor som har något vettigt budskap på sig!
Sen köpte jag även en av de bästa dokumentärfilmerna som gjorts: Sharkwater!

Men man känner verkligen att man har gått mycket. Har väldigt ont i mina fötter. Så nu ligger jag i en badring på vardagsrumsgolvet med datorn framför mig. Faktiskt mycket bekvämt, hahah xD

Varm x2!

Fy vad varmt det har varit de senaste dagarna. Nästan så man smälter bort!!! Därför bestämde vi igår att vi skulle åka till stranden idag och det gjorde vi. Trodde inte att jag skulle doppa mig men tro det eller ej, jag gjorde faktiskt det!! Och det var helt ljuvligt! Underbart skönt!!! I ett sånt här väder finns det nästan ingenting bättre än ett dopp i havet (eller pool) Det var faktiskt inte så kallt som jag trodde att det skulle va!
Kan knappt vänta tills vi åker dit igen!!!!

Yeeey!

Nu har Camilla äntligen hittat tillbaka till Malmö, eller.. jag menar ju så klart inte att hon inte visste var malmö lade eller.. ja.. strunt samma! Menar ju så klart att hon har kommit hit!! Ääääntligen! ;)


RSS 2.0