"Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2" Trailer 1

Nu har trailer äntligen kommit! Längtar verkligen tills filmen kommer! Men samtidigt är det ganska läskigt.. för nu är det ju snart över... sorligt men sant.. Det som man har vuxit upp med är snart förbi.. hjälp! Hur ska det här gåå?!!!
Soft kitty..

Jag har faktiskt beställt en t-shirt, tro det eller ej! Tänk! Amanda har "shoppat" kläder!! Hahaha!!!  Jag hoppas verkligen att den snart dyker upp med posten!!!! Vill gärna ha den så snabbt som möjligt!! ;)

Visst är den fiiin?!!!Da Da Dam

Tycker verkligen om den här låten! Älskar texten!!Glad Påsk!

Hoppas ni har en väldigt mysig och påskig påsk, hih ;)
Jag ska försöka att bli bättre på att blogga ;)

GLAD PÅSK!


Dags att söka vidare...

Jag inser att klockan är snart 1! Ändå sitter jag och läser om utbildningar.. Det är ju dags att söka igen.. men.. problemet är att jag inte riktigt vet läängre vad jag vill göra.. känns som om man går och velar runt.. vad vill jag egentligen göra med mitt liv? Vad vill jag jobba med... Det är ju hur svårt som helst!! När jag var 10 så var jag säker på att jag ville bli arkeolog.. nu, nja, vet inte riktigt. Det har varit allt mellan lärare, historiker, politik, miljö, djurrätt, dokumentärfilmare.. jag vet inte riktigt..

Sen började jag fundera.. vad är det som fascinerar mig? Visserligen är det mycket, men film.. Jag älskar film!!! Jag älskar att se "bakom kulisser" för att se hur de gör filmen, allt sånt!!!  
 Hade det varit något för mig? Skulle jag kunna lyckas? vet inte.. men jag funderar på att söka någon sån kurs. Vet att det finns både i Lund (filmvetenskap) och malmö (praktiskt filmkurs)..
Eller.. Jag vet inte! Varför måste det vara så himla svårt?!

RSS 2.0