Neeej!

Nej Nej nej!!! Inte nu!! Har börjat få ont i halsen! Snälla säg att det bara är för att jag har sjungt och tjatat ganska mycket idag!!! (har liksom städat..hm..)
Det får inte vara en förkylning, nej nej nej!!!! Isåfall är det apabo-Saras fel!! Jag kan inte bli förkyld nu! Studenten är ju på fredag, då kan jag ju inte vara sjuk! Det är liksom bara 4 dagar kvar, oj oj oj =S

My heart is yours

You are like a sunset
Behind the mountain
Somewhere
And when
I cannot see you
I know You're
still here

Because my heart is yours
I'll never leave you
Though we are far apart
I'm by your side
My love is never gone
I feel it rise again
Through it all
Now my heart is yours


Gymnasiet är över!

Idag hade jag min sista mattelektion.. vilket också var den sista lektionen jag någonsin kommer att ha på gymnasiet! Nu är gymnasiet slut.. Nu väntar bara en vecka med roligheter, med klassen och lärare.. Sen på fredag är det dags för studentmössan att krypa fram!
Bara en vecka kvar! En vecka full av panik och nervositet... :-S
men även "mysighet", hihihi ;)


Projektarbetet.. över!

Nu är det över.. flera veckor av gråt, ilska, stress.. är över..
redovisningen är över.. kan knappt fatta det.. Jag som i morse, var sååå nervös att jag satt och darrade och nästan kräktes.. det är över..
men varför känner jag mig inte så glad...jag borde va det! Det är skönt att det är över, jag är egentligen överlycklig att det är över... men jag ler inte..
tydligen så är det något i mig som gör mig deppig..hm..

sova..

Jag vet Camilla.. Just nu har jag lust att sova fram till på torsdag, 17.00...

Godkänt har aldrig någonsin känt så bra!

JAAAAAAAAAAA!!! JAG KLARADE KEMIPROVET!!! JAG SLIPPER ATT FÅ IG I KEMI B! Godkänt har aldrig någonsin känt så bra!
Jag kan knappt tro att det är sant! Jag behövde läsa det där mailet flera gånger för att förstå det! Jag är klar! Bara lite av projektarbetet kvar sen är jag klar! Woho!

2 veckor

Nu är det bara 2 veckor kvar till studenten! :-S

13.00 kommer jag att ha mitt sista gymnasieprov någonsin! Problemet är bara att jag måste klara det, för annars får jag inte godkänt i kemi B! HUr kan det vara så egentligen? Bara att man inte klarar en liten räkningsdel och så får man IG?
Jag visade ju på vår extra lektion att jag klarade uppgifterna, varrför räcker inte det? Jag hoppas verkligen att jag klarar det, men man blir ju så himla nervös!!!!

19 maj 2010: Balen som inte var en bal

Kom precis hem från vår bal, eller lärarmiddag eller vad man nu ska kalla det.. kändes mer som en klassfest där lärare var med.. Hade väntat mig lite mer...Visst var det lite trevligt, men 600 kr för det där var alldeles för dyrt!
Det känns ganska ledsamt att den omtalde studentbalen blev så här när man förväntade sig mycket mer.. :(
Förstår inte varför vi var både estetare och naturare... de flesta naturare var med andra naturare medan de flesta estetarna hölls sig med estetarna.. :/ Hade nog varit mysigare med bara min klass och våra lärare..
Det hade u så klart varit ännu roligare ifall lärarna hade kunnat hitta på något.. men icke sa nicke så blev det inte så.. :( Vi får väl hoppas att själva studenten blir roligare...när "balen" blev som den blev...

Studentpresent!

Woho! Har kommit på en sak som jag önskar mig i studentpresent: Muminglas!
Visst är de helt bedårande!! Jag älskar dem!




Studentkläder: check!

Så nu har man fixat (nästan) allt till studenten och balen.. kläder och skor är avklarade! Äntligen!!
Bara fixa en locktång, sen är jag klar!

Imorgon börjar skolan igen, efter en låång helg.. det har varit skönt, men nu är det dags att gå tillbaka till skolan.. de sista dagarna som är kvar nu.. tre veckor kvar, till studenten... :/

Citat

Rudolf: "Nej, ehm..KAARIIIIIN!!"
Karin: "Ja, jag ligger i badet!"
Rudolf: "Ja, eh.. LIGG KVAAAR! KOM INTE HIIIT!"


Tjuvlyssnat

Två killar ~25 kommer ut ur hissen på fjärde våningen.
Kille 1: Att åka hiss är en religiös handling. Man är aldrig så nära Gud som när man åker hiss.

Citat

I'm in no condition to drive...wait! I shouldn't listen to myself, I'm drunk!
// Homer Simpson


7 maj

Jag vet att det var ett tag sen jag bloggade. har helt enkelt inte haft lust.. men nu känns det som om jag borde göra det igen...

Det har inte hänt så jätte mycket.. Det är mycket i skolan, så klart.. massor med prov.. nationella prov i engelska C och svenska B, ett VMK prov som varade i flera timmar.. jag satt i tre timmar, men det fanns de som satt i mer än 5 timmar..

stressen och paniken blir värre för varje dag som studenten närmar sig.. det är såå läskigt.. =S Jag vet att det ska vara roligt att ta studenten, men jag har faktiskt ingen lust att ta studenten nu.. Jag kommer sluta från en skola som jag älskar.. inte träffa klassen och mina lärare igen.. det är jobbigt..


Idag hade jag förhoppningsvis mitt sista kemiprov (hoppashoppas) och mitt näst sista prov på gymnasiet!
 Bara ett nationellt prov i engelska C sen är det klart.. då är det bara projektarbetet som är kvar.. Har lite panik över det också! Kommer man verkligen att hinna färdigt.. hm.. boken borde iallafall bli klar.. men tyvärr så hinner vi inte sälja den, som egentligen var meningen.. vi skulle ju samla in pengar för att skänka för att rädda delfiner.. men vi hade för lite tid. :(

Idag har jag varit hos frisören och klppt av en bit av mitt hår.. Väldigt nöjd med det iallafall ;)

RSS 2.0